ЯРОСЛАВ ХАРЦИЗ: ТЕ, ЩО КОЇТЬСЯ У ФБУ – ЦЕ ВЖЕ НЕ СМІШНО

Ярослав Харциз: У ФБУ відбуваються постійні махінації із заробітними платами

“Те, що коїться у Федерації боксу, це вже не смішно. Почну з елементарних зарплат. Це бюджетні кошти, виплати йдуть від Міністерства молоді та спорту, але списки подає Федерація боксу України, і вони вирішують, хто скільки отримуватиме. Відбуваються постійні махінації із заробітними платами, доводиться дзвонити, лаятися за свої гроші, які ти заслужив своєю працею”, – сказав боксер.

“Форму видають не по сезону. Їхати на змагання взимку – немає ні курток, ні теплих костюмів. Соромно їхати не у формі збірної, але у літньому костюмі теж так собі. Хоча бюджет на форму виділяється, і куди діваються гроші незрозуміло”.

“А взагалі – це смішно – перед олімпійськими іграми в Токіо нам видали боксерську форму за 2 дні до вильоту. Деяким хлопцям форма так і не дісталася, сказали, що немає розмірів. І передавали потім новоприбулими в Токіо”, – заявив Харциз.

➡️ https://telegraf.com.ua/sport-cat/2022-01-19/5694208-ukrainskiy-bokser-raskryl-pravdu-o-makhinatsiyakh-s-zarplatami-v-sbornoy
➡️ https://champion.com.ua/boxing/2022/01/19/892861/khartsyz-u-fbu-vidbuvayutsya-postiyni-makhinatsiyi-iz-zarobitnymy-platamy
➡️ https://ua.tribuna.com/boxing/1105539843-yaroslav-xarczyz-o-federaczii-boksa-ukrainy.html